צור קשר
 052-3362306
052-2203655
Hebrew  |  

 
 
 

 


 


 


 




 

מונה:

סדנאות לארגונים          
 

 

סדנה לארגונים

סדנה להתמודדות עם רגשות שליליים וסטרס
לימוד הטכניקות המהירות והיעילות ע"י המובילים בתחום



אין חדש - כולנו מושפעים מסטרס ורגשות שליליים

מדי יום אנו חווים אינספור רגשות משתנים כתוצאה מאירועים, מחשבות וזיכרונות שפוקדים אותנו. מצבים רגשיים משפיעים בצורה מכריעה על שגרת חיינו והתנהלותנו היומיומית. כאשר מדובר ברגשות שליליים ובמצבי סטרס – הם פוגעים באיכות חיינו. על מנת למנוע פגיעה זו עלינו ללמוד להתמודד עם המצבים והרגשות הלא רצויים. אם נדע להשתחרר מהשפעתם ולהימנע מצבירתם במערכת העצבים – נוכל להגן על עצמנו ממצבי סטרס ודיכאון, ולחיות ברוגע מנטלי ורגשי. השאלה היא: איך עושים זאת?


יש חדש – סדנה מעשית עם השפעה מיידית!

את התשובה מספקים עמי וארי מנוקיאן, מנהלי ניו מיינד – המרכז ללימוד ויישום שיטות פסיכותרפיות מתקדמות. צמד המומחים המנוסים, שנחלו הצלחות רבות בתחום הטיפולי, פיתחו טכניקות ייחודיות לשליטה ברגשות שליליים והתמודדות עם סטרס, בעלת אפקט מהיר ויעיל E.F.A) Emotional First Aid) . את הטכניקות הללו הם מלמדים באופן מהיר ופשוט בסדנה מעשית. המשתתפים בסדנה יופתעו מהיכולת ללמוד ולהפנים טכניקות אלו במהירות, ומהעוצמה וההשפעה המיידית שלהן על הרגשתם ותפקודם. ההשפעה ניכרת תוך דקות ספורות. הסדנה חווייתית ומרתקת במיוחד.


סדנה שכל ארגון צריך!

בין אם הינכם ארגון של רופאים, פאראמדיקים, אחיות, אנשי הצלה או שוטרים, ובין אם הינכם ארגון מורים, חברת היי-טק או כל גוף אחר, שעובדיו נחשפים למצבי לחץ - הסדנה הזאת בנויה עבורכם. שגרת עבודה הרצופה באירועים מלחיצים מחייבת כלים לחזרה מהירה לאיזון. המשתתפים בסדנה יקבלו כלים אלה, שיאפשרו להם שליטה בחיי היומיום, קבלת החלטות נכונות, שיפור הדימוי העצמי, הימנעות מקונפליקטים בעבודה ובמשפחה, יצירת תקשורת בריאה עם ילדים הסובלים מהפרעות רגשיות ועוד. 

 
טלפונים לקבלת פרטים והרשמה
052-3-362-306 / 052-2-203-655


 

Go Back  Print  Send Page
2009  newmind.co.il© 
לייבסיטי - בניית אתרים